Bygg en förmögenhet + fixa familjens ekonomi

Joel Blad - Bygg en förmögenhet
Joel Bladh

Alla som har en inkomst kan börja bygga en förmögenhet som på sikt ändrar hela livet det handlar bara om målmedvetenhet och en långsiktig plan. När Joel Bladh blev förälder hittade han drivkraften att sträva efter ekonomiskt oberoende med målet att kunna njuta av friheten att själv disponera sin och familjens tid. Läs om hur han och hans familj gick tillväga för att börja bygga en förmögenhet. Ta del av konkreta tips och råd om allt från budgetar, spar- och investeringsplaner och aktieköp till återbruk och långkok.

Teman

Privatekonomi
Spartips
Familj

”Se på börsen som en oförutsägbar depressiv själ som ibland mår uselt och ibland är euforisk men som hankar sig fram och alltid reser sig igen.”

– Joel Bladh

Omdöme

Bygg en förmögenhet är boken för den som lever ett ganska vanligt liv, med familj, villa, barn och allt vad det innebär, och som vill ta kontroll över ekonomin i samtliga områden. Boken ger bland annat praktiska råd kring bolån, budgethantering, pensioner och hur sparandet och ens investeringar kan läggas upp.

Det är en välskriven bok som ger ett bra ramverk till den som är ny inom sparande och sätta upp en budget, för den som känner att detta borde det tas tag i och som är redo för att göra den förändringen i livet.

Beställ ’Bygg en förmögenhet’ från

Författare: Joel BladhVikt: 130 gram
Formgivare: Jörgen BergkvistUtgiven: 2018-01-02
Upplaga: 1Förlag: Roos Tegner
ISBN: 9789187905865Antal sidor: 207
Språk: Svenska

Mer från författaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *