Hitta världens bästa aktier

Marcus Hernhag - Den enkla vägen hitta världens bästa aktier
Marcus Hernhag

Marcus Hernhags tredje aktiebok handlar om en av världens mest beprövade och mest lyckosamma strategier värdeaktier. Många av världens mest kända mästerplacerare har något gemensamt. De flesta har tjänat stora pengar på att satsa på värdeaktier. Warren Buffett är en av dem. De har lyckats hitta framstående bolag som skapar mest värde för sina aktieägare. Långt innan det avspeglas i aktiekurserna. Vi kan kalla dem världens bästa aktier.

Vem vill inte hitta placeringarna som skapar mest värde i ditt sparande? Marcus Hernhag guidar dig bland de gamla mästarnas metoder. Vilka håller än och vilka har passerat bäst före-datum? Dessutom visar Hernhag hur du enkelt bygger en långsiktig vinnarporfölj av värdeaktier.

Teman

Värdeaktier
Analys
Investeringsregler

”Jag brukar säga att det bästa sättet att ta hem en vinst är inte att sälja aktier utan enbart ta emot aktieutdelningar.”

– Marcus Hernhag

Omdöme

Hitta världens bästa aktier är en guide till olika resonemang och tankar kring att köpa aktier. Den går igenom hur du kan sätta upp kriterier och tumregler för vad din portfölj ska innehålla, när det kan vara läge att sälja eller köpa ett visst innehav. Den ger möjligheten för dig att utvecklas i dina investeringar, hur du gör dina analyser och lägger upp just din strategi.

Som vanligt med Hernhag är det välskrivet och texten flyter på fint. Boken rekommenderas så väl för nybörjare som de mer erfarna investerarna. Innehållet kan ses som överkurs för den som följer rådet att nå ekonomisk frihet genom att investera i indexfonder med låga avgifter. Men det är aldrig fel med mer kunskap i ämnet, och att förstå mer om aktierna som fonderna består av.

Beställ ’Hitta världens bästa aktier’ från

Författare: Marcus HernhagVikt: 210 gram
Formgivare: Martin HeapUtgiven: 2017-08-24
Upplaga: 1Förlag: Sterners Förlag
ISBN: 9789197982894Antal sidor: 163
Språk: Svenska

Mer från Marcus Hernhag

Följ på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *