Miljonär innan 30 och pensionär innan 40

Miljonär innan 30 - Så kan du också bli miljonär innan 30 och pensionär innan 40
Miljonär innan 30

Det kan väl inte vara möjligt. Jodå, och det levande beviset är författaren till denna bok. De första miljonerna är redan klara och om ett par år går han i mål som 40-åring med friheten att göra vad han vill resten av livet. I boken får du alla de smarta spartips och placeringstips som redan gjort författaren till mångmiljonär. Det är inga konstigheter. Alla med möjlighet att spara och viljan att offra en del konsumtion nu mot senare rikedomar kan enkelt lyckas med samma sak. Inte i första hand för pengarna. Utan för friheten.

Om du inte vill vara lika sparsam som författaren kan du ändå följa många av hans råd och skapa en rejäl guldkant i tillvaron senare i livet. Eller gå i pension några år tidigare än alla andra. Författare till boken är den välkände bloggaren Miljonär innan 30. Bloggen har funnits i drygt 10 år och har idag många tusen följare. Bloggandet har i alla år skett anonymt och så är det även med boken Miljonär innan 30 och pensionär innan 40. Den enkla förklaringen är att författaren, som snart fyller 40, inte vill skylta för sin arbetsgivare att han är på god väg att lämna sin anställning.

Teman

Livsstil
Spartips
Investeringar

Att fila min frus fötter är inget jag älskar, men när jag tänker på hur mycket pengar vi sparar känns det genast bättre.”

– Miljonär innan 30

Omdöme

Det här är en bok med strategier för att bli ekonomiskt fri från någon som gjort precis den resan. Miljonär innan 30 visar hur det är möjligt med ett vanligt jobb, sparsamhet och investeringar på börsen. Boken grottar inte ner sig i aktier och fonder utan håller det precis så enkelt som det behöver vara på den fronten. Det ges spartips som ibland är så extrema att de blir humoristiska men också väldigt mycket som är användbart i vardagen.

Författaren beskriver hur man behöver lära sig prioritera och avstå i sin konsumtion när saker och ting inte ger något värde. Då kan pengarna istället läggas på börsen och din framtida frihet. Det är en läsvärd bok som bjuder på tips och inspiration, även om din pensionsålder kanske ligger ett par decennier från när författaren nådde sitt mål. Med aktiva val och beslutsamhet går det nog att trimma några år innan det väl är dags.

Beställ ’Miljonär innan 30 och pensionär innan 40’ från

Författare: Miljonär innan 30Språk: Svenska
Formgivare: Martin HeapVikt: 184 gram
Redaktör: Jan SternerFörlag: Sterners Förlag
ISBN: 9789197982870Antal sidor: 155
Upplaga: 1Utgiven: 2017-04-21

Mer från författaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *